Followers

Tuesday, February 22, 2011

BLOG VRIJGEZET VOOR NEDERLANDSTALIGE CONVERSATIE

Introductie
Tot heden was deze blog een begeleidende blog voor een andere blog nl. kweaking, een ontwerptafel voor een nieuwe "organische" of "kinethische" spelling of "kaste". Met kaste wordt bedoeld een uitkomst uit een orakel die helpt om de tijd en het momentum voor jezelf te doorgronden. KWEAKING combineert als het ware de DREAMSPELL en de LONGCOUNT MAYA kalender, resp. DS en LC.

HOE wordt er gecombineerd?
Stel je voor dat de DS je linker been is dat deze wereld kent en vandaar uit terug vooruit wil in de medemenselijkheid - dat orakel wordt door de Dreamspell verzorgt.
Dan moet de LC wel je rechter been zijn en die communiceert de vrije wil van alle wezens en al het levende en dode in de kosmos - het orakel dat wordt verzorgt door de LongCount.
Door te lopen en bewegen doe je ervaringen op die momenten genereert die iets vertellen over je worden en zijn en wezenlijke beslissing hoe te handelen. Dit is wat Kweaking beoogt te vertellen via de 3e spelling die in de laatste 9 jaren zich mocht baren: TreeKweak ofwel 3K.

Mede omdat de pionier hier meerdere mensen heeft die hem bevragen is het organisatorisch handiger om dit per blog te  communiceren omdat meerdere mensen dan van gelijke probleemstellingen kennis kunnen nemen. En mogelijk maken diverse KIN onderling  contacten die verrijken en verder doen reiken.

so far,
gaat het schip van de helling,
toY S'ace

2 comments:

  1. Proficiat S'Ace voor de geboorte van Kweak in WalkTalk

    Moge je Kweak
    Ons pad verlichten
    Ons Oog openen
    Voor de alom aanwezige
    Kosmische Liefde
    Mogen we die liefde,
    in alle nederigheid
    ontvangen en met elkaar delen
    Moge het zich Vonkend
    Verspreiden van Vlam
    tot aanwakkerend Vuur
    Moge ze onze weg plaveien
    met waardevolle intenties,
    mogen wij ons
    die Intenties eigen maken
    en ze delen
    met elk Wezen waarmee we
    in aanraking komen.
    Moge onze aanraking
    de Wereld verlichten
    tot een Vredevol
    en Liefderijk bestaan.

    QY ~ Cimi5

    ReplyDelete